Om 7 uur s’ochtends wist ik mij geen houding meer te geven.. de birthbal werkte niet, op handen en knieën op de grond was niet fijn, de wc was het niet, onder de douche staand, op bed 2 seconden en dan weer omhoog schieten.. hoe dan.. hoe ga ik dan weeën opvangen..
Gelukkig was mijn partner ondertussen al begonnen het bad te vullen.. Er zat nog lang niet genoeg water in.. het was nog maar een half bad.. en toch ging ik er in.. …

Die OPLUCHTING!

De ontspanning.. wauw eindelijk.. Echt bijna met geen pen te beschrijven..Als een warme douche nadat je helemaal verkleumd bent, of een heerlijk zachte stoel als je de hele dag gelopen hebt.. en dan keer 10. En weet je wat het mooie is? Iedere keer als ik een geboorte begeleid en ik de vrouw in het bad zie stappen zie ik hetzelfde gebeuren.. die zucht van verlichting, het ontspannen van de schouders, de ontspanning die over hun gezicht glijdt. De warmte van het water, de gewichtloosheid en het gemak waarin je een andere houding aanneemt.

Op jouw eigen manier

Onze dochter werd bijna helemaal in het bad geboren, het laatste stukje deden we op het droge. Tijdens mijn begeleidingen zag ik kindjes heel zacht het water in glijden, in de handen van de moeder of de vader.. even onder water ontspannen waarna ze naar de borst van mama werden gebracht. Sommige kindjes gingen direct naar de borst waar ze bewonderd werden door de ouders. Die eerste, zo belangrijke momenten, zo dicht bij je ouders.

Ik zag ook vrouwen die er voor kozen om hun weeën in bad op te vangen maar zodra ze echt persdrang kregen het bad uit wilden, op de baarkruk of op een matras of bank, ook die kindjes werden geboren in de handen van hun moeder of vader en daarna direct door naar de borst.

Het bevalbad, voor mij was het onmisbaar.. daarom kun je dit heerlijke bad bij mij huren. Er zijn al 8 kindjes in geboren 

Bevalbad huren?

Bevalbad La Bassine Cocon (normaal) – buitenmaat 165 x 145 x 71 – binnenmaat 114 x 94 x 66
* Luchtpomp om het bad op te pompen
* Dompelpomp om het water er na de geboorte uit te pompen
* Een aanvoerslang (nieuw)
* Een afvoerslang
* Een onderwaterspiegel zodat je kunt zien hoe je kindje geboren wordt
* Een persoonlijke hoes, voor hygiënisch gebruik
* Een schepnetje
* Een badthermometer
* Een set kraankoppelingen

Je huurt het bad voor 5 weken, 3 weken voor de uitgerekende datum en 2 weken er na.

Je betaald voor dit hele complete pakket slechts €135,- (excl verzending)